Μπορεί ο Orlando Bloom και η Miranda Kerr να αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, όμως μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο γοητευτικός ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι αγαπάει την πρώην σύζυγό του και πάντα θα είναι οικογένεια, αφού ο γιος του Flynn είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

bloom1.jpg

«Αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Είμαστε οικογένεια. Θα είμαστε για πάντα ο ένας στη ζωή του άλλου και δεν υπάρχει αμφιβολία γι΄ αυτό, για χάρη του γιου μας. Θα στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και θα αγαπιόμαστε ως γονείς του Flynn», είπε.

Ο Orlando μάλιστα ήταν αρκετά ψύχραιμος, τονίζοντας ότι τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα υπολογίζεις.

bloom2.jpg

«Η ζωή δεν καταλήγει όπως την έχει σχεδιάσεις, αλλά ευτυχώς είμαστε ενήλικοι. Είμαι 36 ετώ, η Miranda είναι 30, είμαστε επαγγελματίες, αγαπάμε και νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλον και κυρίως λατρεύουμε τον γιο μας», είπε.

Ο Orlando Bloom και η Miranda Kerr άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούλιο του 2007 και τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν μυστικά, μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

bloom3.jpg
Το 2011 ήρθε στη ζωή τους ο μικρός Flynn, ενώ η τελευταία τους κοινή εμφάνιση έγινε στις 19 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί ο Orlando Bloom. ​