Για τη νέα του ζωή ως μπαμπάς μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πλέον ο γιος του είναι ο πρωταγωνιστής της ζωή του και της γυναίκας του, Βασιλικής.

Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός ήταν παρών καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού και μίλησε για την συγκλονιστική αυτή εμπειρία.

«Δεν υπάρχει λόγος να μην αντέξει κάποιος να είναι παρών σε έναν τοκετό. Από τη στιγμή που το θέλεις και το περιμένεις και ξέρεις τι θα έρθει γιατί να χάσεις μια τέτοια μοναδική στιγμή; Αφού μου δόθηκε η ευκαιρία να βρίσκομαι εκεί δεν το σκέφτηκα μια στιγμή να λείπω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να έρθεις κοντά με την σύντροφό σου», είπε.

Όσο για τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο ο γιος του, ο Νίκος Αναδιώτης δήλωσε ότι ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής του.

«Είναι πολύ φτωχά τα ελληνικά μου για να το περιγράψω. Τα δάκρυα ήταν ασταμάτητα. Έτρεχαν ποτάμι. Όταν άκουσα το πρώτο κλάμα του, κάθισα αναπαυτικά και μόλις η μαία μου τον έφερε στην αγκαλιά μου δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω από χαρά», είπε.

Ο Νίκος Αναδιώτης αποκάλυψε ακόμη ότι η ζωή τους στο σπίτι δεν έχει αλλάξει και πάρα πολύ, αφού και οι δύο είναι τρελοί και παλαβοί για τον μικρό και ακόμα και τα ξενύχτια είναι ευχάριστα γι’ αυτούς. Το μοναδικό ίσως που άλλαξε είναι το γεγονός ότι πλέον άλλος είναι ο άνδρας της ζωής της Βασιλικής.

«Δεν έχω κανένα παράπονο από τη γυναίκα μου. Μακάρι να ασχολείται και περισσότερο από ότι ασχολείται. Αυτό που έχει αλλάξει πάντως είναι οι προσφωνήσεις της απέναντί μου. Φωνάζει κάτι και τελικά δεν απευθύνεται σε μένα. Λέει “μωρό μου”, αλλά τελικά δεν απευθύνεται σε μένα, αλλά στον γιο μας», είπε.