Το πήγαν από ΄δω, το έφεραν από΄κει, ξεκατινιάστηκαν και στο τέλος χώρισαν σαν πολιτισμένοι άνθρωποι.

d1.jpg
Στη Demi Moore και τον Ashton Kutcher αναφερόμαστε, που μετά από περίπου δυο χρόνια σκληρών διαπραγματεύσεων, πήραν επιτέλους διαζύγιο.

Για να σας θυμίσουμε λίγο το story, οι δυο τους χώρισαν το Νοέμβριο του 2011, όταν η Demi Moore ανακάλυψε πως ο σύζυγος της, την απάτησε με την πολλά χρόνια νεότερη της Sara Leal, ανήμερα σχεδόν της επετείου γάμου τους!

d2.jpg
Ένα χρόνο μετά, το Δεκέμβριο του 2012, ο 35χρονος σήμερα Ashton Kutcher κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ενώ τον Μάρτιο του 2013, η Demi Moore στα χαρτιά που κατέθεσε, έκανε λόγο για «αγεφύρωτες διαφορές».

d3.jpg
Οι δυο τους, λέγεται πως δεν τα έβρισκαν καθόλου στα οικονομικά, ενώ οι διαπραγματεύσεις αυτά τα δυο χρόνια ήταν σκληρές, προκειμένου να καταλήξουν σε μια συμφωνία και να υπογράψουν εκατέρωθεν τα χαρτιά διαζυγίου.

Δυο χρόνια μετά σύμφωνα με τη «New York Post», οι αγεφύρωτες διαφορές του ζευγαριού λύθηκαν, και πλέον το μόνο που μένει για να χωρίσουν επίσημα, είναι απλά να υπογράψουν τα χαρτιά ��αι να τελειώσει και με το νόμο πλέον ο διάρκειας έξι ετών γάμος τους.

mila.jpg
Βλέπετε, το ζεύγος έχει πλέον προχωρήσει στη ζωή του.

yoga.jpg

Η 50χρονη Demi Moore ξεπέρασε την κατάθλιψη και την ανορεξία μετά το χωρισμό, και είναι πλέον ευτυχισμένη στο πλευρό ενός δασκάλου yoga, ενώ ο Ashton Kutcher τα έχει φτιάξει με την Mila Kunis και ζουν τον έρωτα τους.