Για τις δυσκολίες που έχει μια σχέση από απόσταση, τη ζήλεια, αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία δεν έκρυψε ότι ζηλεύει και μάλιστα πολύ.

«Η απόσταση σε μια σχέση δεν είναι εύκολο πράγμα. Όλα είναι θέμα διάθεσης και προσπάθειας. Σαφώς και εμπιστοσύνης, γι��τί η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση ούτως ή άλλως. Ζήλεια είναι ωραίο να υπάρχει σε μια σχέση, αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Μπορεί να έχω κάνει σενάρια τρελά μέσα στο μυαλό μου, αλλά όχι στο σημείο να γίνει αρρωστημένη η ζήλεια. Το να ζηλεύεις τον άνθρωπό σου είναι ωραίο. Αν δεν συμβαίνει κάτι γίνεται νομίζω», είπε η Αγγελική.

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τις δυσκολίες που έζησε σε μικρή ηλικία και που την άλλαξαν ριζικά.

«Έχω αλλάξει πάρα πολύ σαν άνθρωπος. Δεν έχω γίνει πιο σκληρή, αλλά αυτά που έχω ζήσει με έχουν κάνει πιο ευαίσθητη και πιο δυνατή συγχρόνως. Ήμουν πάρα πολύ κλειστός άνθρωπος, αλλά συνειδητοποίησα ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Οι άνθρωποι που είναι γύρω μας, μας αγαπούν γι’ αυτό που είμαστε. Σ’ όποιον αρέσουμε», είπε.

Τόνισε μάλιστα ότι μπορεί να έχει μετανιώσει για τον τρόπο που χειρίστηκε κάποια πράγματα στο παρελθόν σε σχέση με την προσωπική της ζωή, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ζει τη ζωή της για τους άλλους.

«Έχω μετανιώσει για κάποια πράγματα, αλλά πρέπει να ζούμε τη ζωή μας για τον εαυτό μας και όχι για τους άλλους», είπε.