Οι ώρες της Ζέτας Μακρυπούλια αφιερώνονται αποκλειστικά στις πρόβες για το μιούζικαλ «Sugar: Μερικοί το προτιμούν καυτό», μια παράσταση που την έχει ενθουσιάσει. Φέτος όπως λέει θα μείνει εκτός τηλεόρασης για χάρη του θεάτρου. Στην προσωπική της ζωή περνάει τέλεια και γενικά είναι μια πολύ καλή περίοδος της ζωής της.

zeta1.jpg

«Όλο το βάρος, η προσοχή και το είναι μου είναι όλα στην παράσταση. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Όταν ξεκινήσει με το καλό και μπει σε μια ροή, γιατί για μένα μια παράσταση αρχίζει να ρολάρει ��χι από την πρεμιέρα, αλλά μια εβδομάδα μετά. Τότε θα συζητήσω κάποιες προτάσεις που μου έχουν γίνει. Αυτή τη στιγμή δεν είναι το ζητούμενό μου. Είμαι πολύ καλυμμένη ψυχικά με αυτό που γίνεται και δεν με απασχολεί να σκεφτώ κάτι άλλο», είπε η Ζέτα, ξεκαθαρίζοντας ότι της έχουν γίνει αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις.

zeta2.jpg

Η Ζέτα μίλησε και για το τίμημα της αν��γνωρισιμότητας, τονίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί.

«Είναι μεγάλη κουβέντα να πω ότι το τίμημα της αναγνωρισιμότητας είναι πολύ βαρύ για μένα και δεν αγαπώ τις μεγάλες κουβέντες. Είναι αρκετά δύσκολο γιατί είναι ένας κόσμος που δεν τον ξέρεις, τον μαθαίνεις βίαια και σε πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς και πρέπει να συμβαδίσεις και να μάθεις να ζεις με καθετί περίεργο που συμβαίνει. Είναι πολλές φορές που έχω στεναχωρηθεί και άλλες που έχω αδικηθεί, αλλά δυστυχώς είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ όλου αυτού του όγκου και της μονάδας, που δυστυχώς ο καθένας που είναι γνωστός δεν μπορεί να κάνει κάτι. Οπότε έχω συμφιλιωθεί με αυτό και έχω αποφασίσει ότι θα κάνω αυτό που μου αρέσει, θα προσπαθώ να ικανοποιώ εμένα, τις δικές μου επιθυμί��ς. Τα υπόλοιπα που συμβαίνουν παράλληλα, προσπαθώ, όσο γίνεται, να μη με επηρεάζουν γιατί παλιά με επηρέαζαν και κλεινόμουν ακόμη πιο πολύ στον εαυτό μου», είπε.

zeta3.jpg

Παραδέχθηκε επίσης ότι υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκε να τα παρατήσει.

«Υπάρχουν στιγμές που έρχεται στο μυαλό μου να τα παρατήσω είτε λόγω υπερβολικής κούρασης, είτε από τον διαφορετικό κόσμο που είδα πολλές φορές να υπάρχει στη δουλειά από ότι είμαι εγώ. Και εκεί κάπου δεν αντέχεις γιατί παρατηρείς ότι δεν συμβαδίζεις. Ποτέ όμως δεν το βροντοφώναξα. Ευτυχώς το πείσμα και η αντοχή μου είναι πιο μεγάλα από το να πω δεν αντέχω, τα παρατάω», είπε.

zeta4.jpg

Όσο για το αιώνιο ερώτημα για το πότε θα γίνει μάνα, η Ζέτα απαντά:

zeta5.jpg

«Δεν είμαι από τις γυναίκες που έχει ξυπνήσει το μητρικό τους ένστικτο και κάνουν τα πάντα για να γίνουν μητέρες, γιατί φαντάζομαι αν είχε συμβεί θα είχε γίνει. Έχω πάρα πολλές φοβίες, τις οποίες έχω μετριάσει πια και θέλω να πιστεύω ότι αυτές που έχουν απομείνει είναι εκείνες που φεύγουν αυτόματα με το που γεννιέται ένα παιδί. Αν ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί θα το είχα κάνει. Το ότι δεν έχει γίνει, πιστεύω ότι είναι κυρίως δική μου ευθύνη».

zeta6.jpg