Δεν θα χαρεί και πολύ ο Tom Cruise αν διαβάσει τα όσα είπε η πρώην σύζυγος του για εκείνον, σε συνέντευξη της στο «Vanity Fair».

kid1.jpg
Η 46χρονη ηθοποιός που ήταν επί 11 χρόνια παντρεμένη με τον 51χρονο Tom Cruise, συνειδητοποίησε πως ο διάσημος ηθοποιός δεν ήταν η μεγάλη και παντοτινή της αγάπη.

kid2.jpg

  • Ευτυχώς πάντως που στο τέλος τη βρήκε και δεν είναι άλλη, από τον τωρινό της σύζυγο, Keith Urban:

«Χωρίς να θέλω να είμαι ασεβής προς τον Tom Cruise, αλλά οφείλω να πω, πως τώρα συνάντησα τη μεγάλη μου αγάπη. Αρχικά δεν ήξερα αν αυτό θα συνέβαινε ποτέ. Το ήθελα, αλλά από την άλλη φοβόμουν να πηδήξω από τη μια σχέση στην ��λλη. Πέρασα πολύ καιρό μόνη μου, το οποίο μου έκανε πραγματικά καλό, γιατί ήμουν παιδί όταν παντρεύτηκα με τον Tom, και χρειαζόμουν να ωριμάσω».

1319579421_keith-urban-nicole-kidman-4-lg.jpg
Μάλιστα, παρομοιάζει τη σχέση της με τον Tom Cruise, σαν αυτή των «Brangelina», λέγοντας πως «η σχέση μου με τον Tom, είχε την ίδια ένταση, με αυτή των Brad Pitt και Angelina Jolie, με τη διαφορά, πως ο Tom δεν ήταν η μεγάλη μου αγάπη».

1319580369_keith-urban-nicole-kidman-10-lg.jpg
Όσο για τη ζωή της με τον 46χρονο τραγουδιστή Keith Urban με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο κορούλες, την Sunday και τη Faith;

Την περιγράφει «πολύ ήρεμη και ειρηνική».