Μπορεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Τόνια Σωτηροπούλου να είναι λίγο καιρό μαζί, όμως από ότι δείχνουν τα λεγόμενα του μοντέλου σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου.

«Επειδή είμαστε και οι δύο τρελοί, μπορεί να παντρευτούμε και σε ένα μήνα από τώρα ή σε ένα χρόνο!. Αυτό θα μας το δείξει η ζωή! Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι η Τα¨ονια είναι ένας άνθρωπος που μου έχει βγάλει την επιθυμία να κάνω οικογένεια», είπε ο Δ. Αλεξάνδρου.

Μάλιστα όταν μιλάει για την καλή του, στάζει μέλι ο άνθρωπος.

«Η Τόνια είναι ένα παιδί! Είναι πάντα καλοπροαίρετη, έχει απίστευτη καλλιέργεια και παιδεία και με τη συμπεριφορά της σου εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη. Το μοναδικό ελάττωμά της είναι ότι είναι γκρινιάρα», είπε.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όμως μίλησε και για την πρώην, Ελισάβετ Σπανού, λέγοντας ότι τον είχαν προσβάλει τα σχόλια που ακούστηκαν όταν είχε πει ότι δεν είχε τίποτα με την τραγουδίστρια.

«Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος που μπορεί να είναι σε μία εκπομπή ή να γράφει σε ένα blog, θα πρέπει ίσως και να φουσκώσει ένα θέμα, για να προκαλέσει το ενδιαφέρον. Αλλά, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι έχει να κάνει με ανθρώπινα συναισθήματα, γιατί πίσω από τον καθένα υπάρχει μία οικογένεια που θα στεναχωρηθεί. Πώς μπορείς να χαρακτηρίζεις άνανδρο έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις;», αναρωτήθηκε.

Μάλιστα έχει συναντηθεί με την Ελισάβετ, αλλά δεν μίλησαν.

«Αν την συναντούσα θα χαμογελούσα και θα της έλεγα: “Πώς είσαι;”. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, την έχω συναντήσει, αλλά δεν μιλήσαμε. Ήμασταν μακριά ο ένας από τον άλλο, οπότε δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε», είπε.