​Μετά από πολλά χρόνια, η Βίκυ Κουλιανού επιστρέφει στον.. «τόπο του εγκλήματος»!

Η ίδια αποκάλυψε πως «επιστρέφω στις πασαρέλες. Η μόδα δεν έχει ηλικία. Διατηρώ τον ενθουσ��ασμό και την αγάπη μου για αυτή τη δουλειά. Είναι ολόκληρη η ζωή μου. Στη φωτογράφιση που κάναμε για την ιταλική Vogue πέρασα πολύ ωραία».

Ο λόγος που επιστρέφει δεν είναι ο οικονομικός, αφού η ίδια υποστηρίζει: «Δεν είμαι άνθρωπος που τρέχει πίσω από τα λεφτά. Είμαι από τις γυναίκες που τρέχουν πίσω από τα ισχυρά τους "θέλω" και περνάνε ��ολύ ωραία. Το πρώτο μου κίνητρο δεν ήταν τα χρήματα. Το πρώτο μου κίνητρο ήταν ότι θα δουλέψω πάλι με φίλους, αλλά και με νέους ανθρώπους. Δεν ήταν η πρώτη μου ανάγκη το οικονομικό κομμάτι, παρά το ότι διανύουμε δύσκολες εποχές».

Ενώ, καθαρά και «ξάστερα» τονίζει: «Σε καμία περίπτωση, δεν πάω να πάρω τη δουλειά από τα νέα κορίτσια, γιατί δεν είναι αυτός ο στόχος μου. Οι δουλειές που κυνηγάω εγώ είναι πιο ειδικές, πιο συγκεκριμένες».

Τέλος, μιλώντας για την οικογένεια, υποστήριξε πως «δεν έχω πει ποτέ ότι δεν θα ήθελα να κάνω ένα παιδί, ωστόσο δεν έχω αισθανθεί και το "θα το ήθελα πολύ να το κάνω"».