Με νονούς τους «κολλητούς» της από το «Παρά Πέντε», Γιώργο Καπουτζίδη και Αργύρη Αγγέλου, βαφτίζει την κορούλα της η Αγγελική Λάμπρη, που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της, τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο!

7766_ANTONIS_AGGELOPOYLOS_AGGELIKI_LAMPRI_12122012.jpgΑκολουθώντας την «μόδα» που επιλέγουν πολλά ζευγάρια, η τηλεοπτική Αγγέλα και ο καλός της δεν έκαναν πολιτικό ή θρησκευτ��κό γάμο, αλλά έβαλαν τις υπογραφές τους και αναγνωρίστηκαν ως αντρόγυνο.

Το σύμφωνο συμβίωσης υπογράφθηκε κυρίως για την 10 μηνών κορούλα τους, καθώς, η Αγγελική και ο Αντώνης είναι αντισυμβατικό ζευγάρι. Μάλιστα, ακόμα και για το όνομα της μικρής δεν ήθελαν να κάνουν κάποια τελετή, αλλά υπέκυψαν στις πιέσεις των νονών της.

Λίγο μετά το Πάσχα, η κόρη του ζευγαριού θα κάνει «μπλουμ» στην κολυμπήθρα, με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Αργύρη Αγγέλου να της δίνουν το όνομα Ευτυχία, από την μητέρα του σκηνοθέτη. Επίσης, δεν αποκλείεται η μικρή να πάρει και δεύτερο όνομα, το Άννα, καθώς ο Γιώργος το πρότεινε λόγω του ότι γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου, ανήμερα της Αγίας Άννας!

Με την κουμπαριά, Γιώργος, Αργύρης, Αντώνης και Αγγελική θα επισφραγίσουν την φιλία τους, που άρχισε με το «Παρά Πέντε», το οποίο ήταν επίσης και η αφορμή για να γνωριστεί το ζευγάρι...