Μπορεί ένας 29χρονος ξανθός πρασινομάτης να είναι το τέλειο πρόβλημα; Κι, όμως, μπορεί: ο λόγος για τον Αλέξανδρο Ρίγο, έναν νέο καλλιτέχνη που μας συστήνεται μέσα από μια συνεργασία με τον γνωστό ράπερ BO!

Ο ξανθός πρασινομάτης γεννήθηκε το 1984 στο Αμβούργο από πατέρα Έλληνα και μητέρα Γερμανίδα. Από το σχολείο αγάπησε την μουσική και, μάλιστα, πριν καν το τελειώσει, είχε ήδη διδαχθεί θεωρία και ιστορία της μουσικής, πιάνο, κρουστά και κινηματογραφική μουσική.

Alexandros Rigos.JPG

Στα 16 του, ο Αλέξανδρος τραγούδησε για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό, επιλέγοντας το «Angels» του Robbie Williams, το οποίο έγινε αργότερα το πρώτο demo που ηχογράφησε.�� Δύο χρόνια αργότερα, ο 29χρονος μουσικός γνωρίζει τον Άγγλο συνθέτη Mark Wills, τον Γερμανό παραγωγό Stani Djukanovic και τον ελληνικής καταγωγής παραγωγό Λεωνίδα Χατζάρα και αποφασίζουν να συνεργαστούν.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Media & Information Management, ο Αλέξανδρος εντάσσεται στο δυναμικό της «300 Records» και της «Feelgood Records» και κυκλοφορεί το πρώτο του single, με τίτλο «Το Τέλειο Πρόβλημα»!

Alexandros5_300 Records.JPG

Την μουσική του κομματιού υπογράφουν οι Emily Philips, Nathan Duvall και Frank Hamilton, τους στίχους υπογράφει ο Δημήτρης Φάκος, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκαν οι γνωστοί παραγωγοί Λεωνίδας Χατζάρας και Κώστας Καλημέρης.

Κάνε κλικ στο βίντεο και άκουσε «Το Τέλειο Πρόβλημα»!