Μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών είναι πλέον �� πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός τους Τατιάνα Μπλάτνικ και για να γιορτάσουν την εγκατάστασή τους στην Ελλάδα, έδωσαν το περασμένο Σάββατο ένα λαμπερό cocktail party για λίγους και καλούς φίλους.

nikolaos1.jpg

Το πάρτι έγινε στο σπίτι του κουμπάρου τους Νάσου Θανόπουλου, στη Νέα Ερυθραία, που βρίσκεται δίπλα από αυτό που έχουν νοικιάσει εκείνοι, η διακόσμηση του οποίου όμως δεν έχει ολοκληρωθεί.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 100, ενώ από νωρίς είχε στηθεί ένα οργανωμένο bar με ειδικούς bartenders, οι οποίοι έφτιαχναν ποτά και υπέροχα cocktails για τους καλεσμένους του ζευγαριού.

Νικόλαος και Τατιάνα απ��δείχθηκαν εξαιρετικοί οικοδεσπότες, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά χαλαρή, χωρίς πρωτόκολλα και τυπικότητες.

nikolaos2.jpg
Η Τατιάνα Μπλάτνικ επέλεξε ένα total black σύνολο και έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ ο Νικόλαος προτίμησε ένα σκούρο παντελόνι και μπλέιζερ.

Οι δυο τους έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και απόλυτα ευτυχισμένοι με την απόφασή τους να μείνουν μόνιμα στην Αθήνα. ​