Στέλιος Ρόκκος και Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησαν στο Star για τη φετινή τους συνεργασία, τονίζοντας με νόημα ότι η εποχή δεν χωρά εγωισμούς και βεντετιλίκια.

«Το εμείς είναι που θα μας σώσει, δεν κοιτάμε πια το εγώ. Με την Νατάσα δεν περίμενα να είναι τόσο ωραίο το να τραγουδάμε μαζί», είπε ο Στέλιος Ρόκκος, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε:

«Είμαστε ε��ώ για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο γιατί οι εποχές είναι περίεργες και ο κόσμος θέλει να περνάει καλά, όπως κι εμείς. Πρέπει κι εμείς οι καλλιτέχνες να ξεχνάμε κάποια προσωπικά θέματα, κάποιους μικροεγωισμούς. Αυτά τώρα πια ξεχνιούνται και κοιτάμε το κοινό καλό».

Και οι δύο μάλιστα συμφώνησαν ότι τα πράγματα στη νύχτα είναι δύσκολα.

«Τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα, αλλά δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο. Μακάρι να μπορούσα να κάνω άλλα πράγματα, να βοηθούσα τον κόσμο. Δεν ξέρω όμως να κάνω κάτι άλλο. Μ’ αυτό που κάνω είμαι όσο πιο αληθινός γίνεται», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Η Νατάσα μάλιστα είπε ότι πρέπει όλοι να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

«Μιλάμε καμιά φορά για τη νύχτα σαν να είναι άλλος κόσμος. Είναι ένας κανονικός κόσμος, όπως είναι και η μέρα. Υπάρχει μια νέα τάξη πραγμάτων, νέα δεδομένα και πρέπει να προσαρμοστούμε σε όλα αυτά, αναπόφευκτα», είπε.

Δείτε το video…