Νυφούλα ντύθηκε η Θωμαϊς Απέργη, που μίλησε τόσο για τον πρώτο της γάμο, όσο και για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της.

Όχι οι fans της μην τρομάξετε. Για λογαριασμό συνέντευξης της φόρεσε νυφικά η 24χρονη τραγουδίστρια, η οποία αποκάλυψε πότε έκανε τον πρώτο της γάμο!

th1.jpg
«Ο πρώτος μου γάμος ήταν με ��ον Μικαέλο στο δημοτικό! Είχαμε φτιάξει κι ένα σπίτι από παλέτες, όπου υποδεχόμασταν τους φίλους μας σαν να είμαστε παντρεμένοι».

  • Εκτός πάντως από τον Μικαέλο, και οι επόμενοι σύντροφοι της ήθελαν να την ντύσουν νυφούλα:

«Όλοι οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου ήθελαν να με παντρευτούν. Αλλά επίσημη πρόταση γάμου με δαχτυλίδι, δεν έχω δεχτεί. Κάποιοι μου είχαν πει ότι είμαι η γυναίκα της ζωής τους. Μάλιστα ένας, μου είχε ζητήσει να αφήσω τη δουλειά μου και να τον ακολουθήσω στο εξωτερικό».

th2.jpg

  • Αν και όπως λέει ο γάμος της δεν είναι αυτοσκοπός, εντούτοις έχει ονειρευτεί το γάμο της:

«Θέλω να παντρευτώ στον Άγιο Σώστη, ένα μικρό εκκλησάκι στην Τήνο, που είναι η πατρίδα μου. Το νυφικό μου θα προτιμούσα να είναι λιτό, απέριττο και να θυμίζει αρχαιοελληνικό χιτώνα. Μπορώ να βάλω στοίχημα ότι στο γάμο μου θα κλαίω από συγκίνηση».

th3.jpg

  • Όταν ερωτεύεται μπορεί να πέσει και στη φωτιά;

«Η καρδιά και η ψυχή μου θέλουν αυτή την ένταση, αλλά προσέχω να μην πληγωθώ. Αν συναντήσω τον ένα και μοναδικό, θα το νιώσω. Στα 24 μου χρόνια, θέλω να πιστεύω πως δεν έχω συναντήσει ακόμα το άλλο μου μισό. Περιμένω ακόμα τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο».

th4.jpg

  • Όσο για το πώς είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη;

«Θέλω έναν άνθρωπο με τον οποίο να μπορώ να επικοινωνήσω, και να υπάρχει εμπιστοσύνη, κατανόηση κι ελευθερία. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που μένει στάσιμος».

Τέλος, όταν τη ρωτάνε αν τελικά έχει σχέση με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, αποφεύγει ν΄απαντήσει και λέει πως ο μόνος άντρας στη ζωή της είναι… ο μπαμπάς της.