Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην TV είναι Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Οι δυο νέοι ηθοποιοί, είναι εδώ και αρκετό καιρό μαζί, αλλά δεν κρύβουν τον έρωτα τους, ούτε όμως τον διατυμπανίζουν.

vl1.jpg
Μιλώντας για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» όπου και υποδύονται ένα νέο ερωτευμένο ζευγάρι, μιλάνε για τη σχέση τους με τη μουρμούρα:

«Δεν είμαι πολύ της μουρμούρας. Δεν γκρινιάζω πολύ», λέει ο Πάνος Βλάχος, και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου προσθέτει:

«Δεν μου αρέσει καθόλου, κι όταν αναγκάζομαι να το κάνω σιχαίνομαι πιο πολύ τον εαυτό μου, απ΄ότι ο άλλος που με ακούει».

vl2.jpg

  • Έχουν πληγωθεί όμως από προσωπικές τους σχέσεις;

«Είναι κάποιες φορές που έχω απογοητευτεί από τον εαυτό μου, για το πόσο αφελής είμαι. Αν δεν πληγωθείς, σημαίνει ότι δεν έχεις αγαπήσει πολύ» λέει ο Πάνος Βλάχος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η καλή του, που τονίζει πως «όποιος πει ότι δεν έχει πληγωθεί από προσωπικές σχέσεις, είναι πολύ τυχερός».

vl3.jpg

  • Πως προστατεύουν όμως την προσωπική τους ζωή;

«Είναι απολύτως τυχαίο αν έτυχε να είμαι σε μια δουλειά μ΄έναν άνθρωπο που κάνει το ίδιο επάγγελμα. Δεν προσπαθώ να κάνω κάτι, το μόνο που προσπαθώ είναι να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Ζω όπως ζούσα. Προσπαθώ να μεγαλώνω το συναίσθημα της σχέσης μου και να είμαι κατάλληλος σύντροφος. Θα κρύψεις κάτι αν ντρέπεσαι για τη σχέση σου, ή αν δεν ισχύει κάτι» λέει ο Πάνος Βλάχος, και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου προσθέτει:

«Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιείς τι συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να διατυμπανίσω κάτι».

  • Όσο για το αν βοηθά δυο συνάδελφοι να είναι και ζευγάρι;

«Άλλες φορές βοηθά και άλλες λύνει προβλήματα. Είμαι τυχερός γιατί έχω βρει έναν άνθρωπο που δεν προτάσσει το επάγγελμα του ηθοποιού» λέει ο Πάνος Βλάχος, και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου καταλήγει:

«Αν είναι υγιής η σχέση και δεν υπάρχει ανταγωνισμός, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει».