Το όνομα George Alexander Louis πήρε ο γιος του πρίγκιπα William και της Catherine Middleton!

kate1.jpg
To πριγκιπικό μωρό, βαφτίστηκε χθες στο παρεκκλήσι του “St. James”, σε μια πολύ κλειστή τελετή, στην οποία έδωσαν το παρόν 22 μόνο άτομα, τα περισσότερα συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, ενώ οι νονοί του ήταν συνολικά εφτά.

kate2.jpgkate3.jpg

Θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες της βάφτισης; Ο τριών μηνών πρίγκιπας George, λέγεται πως ήταν πολύ ήσυχος κατά τη διάρκεια της βάφτισης του.

kate4.jpgkate5.jpg
Σύμφωνα με τα βρετανικά Μ.Μ.Ε, ο George Alexander Louis δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ. Αντιθέτως, καθόταν πολύ ήρεμος τα 45 λεπτά που διήρκεσε η τελετή.

kate6.jpg

Ντυμένος με τον λευκό σατέν χιτώνα με δαντέλα (τον οποίο φορούν τα βασιλικά μωρά από το 1841), έμοιαζε υπερβολικά με τον μπαμπά του William, την περίοδο που κι εκείνος βρισκόταν στην ίδια ηλικία.

kate7.jpgkate8.jpg
Όπως θα δείτε και στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη βάφτιση, ο τριών μηνών πρίγκιπας, δείχνει ευτυχισμένος στην αγκαλιά της μητέρας του Kate, παρακολουθώντας με ορθάνοιχτα μάτια τι συμβαίνει τριγύρω του, με πολύ… σοβαρό ύφος!

kate9.jpg
Χαρακτηριστικό είναι πως τα ξένα Μ.Μ.Ε έχουν ξετρελαθεί με τον πρίγκιπα George, χαρακτηρίζοντας τον «μια γλύκα», και «τέλειο».

baby.jpg
Τα βρετανικά μέσα δε, τον αποκαλούν στους τίτλους τους «ο μελλοντικός μας βασιλιάς».