​Για τη μέρα που τρόμαξε για την υγεία της, όταν έπιασε κάτι ψηλαφίζοντας το στήθος της περιέγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου λέγοντας: «Πέρυσι έκανα ψηλάφηση πρώτη φορά στο στήθος μου κι έπιασα μια πολύ μικρή κουκίδα. Πανικοβλήθηκα αλλά την επόμενη μέρα ��ιόλας έκλεισα ραντεβού να κάνω μαστογραφία. Ευτυχώς ότι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό».

Όσον αφορά στο κάπνισμα, η ίδι�� είπε: «Καλύτερα η γιαγιά μου να μην ακούει τώρα, γιατί γενικά μπροστά της δεν καπνίζει κανείς ποτέ. Εγώ καπνίζω, πολύ λίγο. Είναι μια κακιά συνήθεια»

Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο σημαντικό ρόλο που παίζει η καλή ψυχολογία στην υγεία. Η ίδια έφερε ως παράδειγμα την εμπειρία που είχε με τη μητέρα της, την οποία έχασε από καρκίνο.

«Όταν η μητέρα μου είχε νοσήσει από καρκίνο, μας σόκαρε όλους οικογενειακώς γιατί δεν είχαμε κάποια κληρονομικότητα. Έβλεπα όμως όταν η μητέρα έκανε εξετάσεις και είχε καλή ψυχολογία, οι εξετάσεις έβγαιναν καλές. Μας είχαν δώσει 6 μήνες ζωής και η μητέρα μου έζησε 7 χρόνια με πάρα πολύ καλή ποιότητα ζωής, επειδή το πίστεψε» είπε χαρακτηριστικά.