Σου φαίνεται εσένα ο Διονύσης Σχοινάς να κοντεύει τα 45; Κι, όμως! Ο γνωστός τραγουδιστής γίνεται σήμερα 44 ετών και δέχεται «βροχή» ευχών!

Από τα ξημερώματα άρχισαν οι fans να εύχονται στο Facebook και του Twitter του τραγουδιστή, ο οποίος, μάλιστα, είχε την Παρασκευή και την ονομαστική του γιορτή.

sxinas1.jpgsxinas2.jpg

Ο Διονύσης γεννήθηκε σαν σήμερα το 1969. Άρχισε να τραγουδά από την ηλικία των 15, ενώ σπούδασε ορθοφωνία, σολφέζ και θεωρία της μουσικής στο Κεντρικό Ωδείο του Κώστα Κλάββα.

sxinas3.jpg

Δισκογραφικά μας συστήθηκε σε ηλικία 25 ετών, με το album «Πρώτη Αγάπη», συνεργάστηκε με «μεγάλα» ονόματα -όπως οι Βασίλης Καρράς, Αντύπας, Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Κοντολάζος, Αντώνης Βαρδής, Ελένη Δήμου και Λευτέρης Πανταζής- ενώ πολλά τραγούδια του έγιναν επιτυχία. Μεταξύ άλλων, ο Διονύσης έχει αφήσει το στίγμα του στο τραγούδι με τα «Συγκοινωνούντα Δοχεία», «Το Δαχτυλίδι», «Χριστίνα», «Μου Ταιριάζεις», «Δεν Μεγαλώνω» και «Τι Τρελά Μου Ζητάς», ενώ το Καλοκαίρι που μας πέρασε ένα το hit της εποχής, με το τραγούδι «Μύκονος».

3529_GARMPI_SXINA_12052013.jpg

Το 1997 -μετά την live πρόταση γάμου στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, που άφησε εποχή- παντρεύτηκε με την Καίτη Γαρμπή, ενώ, δύο χρόνια αργότερα, ήρθε στον κόσμο ο γιός τους, Δημήτρης, που -κατά γενική ομολογία- είναι… φτυστός ο μπαμπάς του.

Την σημερινή μέρα θα την περάσει με οικογένεια και φίλους ο Διονύσης, καθώς, αφού προκάλεσε πανικό το Καλοκαίρι στη Μύκονο -όπου εμφανιζόταν για περίπου 2,5 μήνες σε καθημερινή βάση- ετοιμάζεται από τις 11 Οκτωβρίου να επιστρέψει στο χειμερινό του στέκι, το «4711» στο Κολωνάκι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

sxoinas4.jpg