Για την εμπειρία της... γιαγιάς μίλησε η Άννα Βίσση, περιγράφοντας την στιγμή που είδε τον Νικόλα jr να έρχεται στον κόσμο, αλλά και τονίζοντας πως η κόρη της, Σοφία, είναι καλύτερη μητέρα από την ίδια!

«Είναι ωραίο να είσαι οποιαδήποτε και να είσαι γιαγιά. Φτάνει να μη σε έχει πάρει από κάτω ηλικιακά, να μην υπάρχει ο φόβος της ηλικίας. Οι περισσό��ερες γυναίκες τρέμουν τη λέξη “γιαγιά” γιατί είναι συνώνυμη με τη μεγάλη ηλικία. Εμένα δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό αυτό! Ίσως γιατί δε με βρίσκω πολύ ανήσυχη με τον χρόνο. Αφού δεν το είχα αυτό ως άγχος, η γέννηση του εγγονού μου ήρθε πολύ ωραία και φυσικά. Είναι ένα δώρο για μένα, όχι απειλή», αναφέρει η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Μιλώντας για τον τοκετό, τον οποίο παρακολούθησε μαζί με τον Θανάση Πανουργιά, η Άννα δεν κρύβει την συγκίνησή της: «παρακολούθησα για πρώτη φορά γέννα από κοντά. Είναι μια διαδικασία στην οποία μένεις να κοιτάς και να κοιτάς... Στην πραγματικότητα δεν ξέρεις τι ακριβώς να αισθανθείς, ακριβώς επειδή είσαι γυναίκα. Εγώ δεν είχα γεννήσει φυσιολογικά, οπότε δεν το είχα ζήσει ως προσωπική εμπειρία. Ήταν σαφώς πολύ πιο έντονο γιατί παρακολουθούσα να συμβαίνει στην κόρη μου. Μιλούσα συνέχεια γι' αυτό μετά! Ναι, έλεγα για τον εγγονό μου, πώς είναι, σε ποιόν μοιάζει, όλα αυτά που συζητάει κανείς για ένα νεογέννητο μωρό, αλλά εξακολουθούσα να μιλάω για τη διαδικασία του τοκετού που είχα δει. Ήταν τεράστια εμπειρία! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θα το βλέπω και σε άλλες ζωές, αν ποτέ ξαναρθώ».

«Ήμουν σαν χαζή και γέλαγα. Μετά όλοι κλαίγαμε. Είναι το πιο ωραίο κλάμα της ζωής σου. Έχω κλάψει κι άλλες φορές... Όταν γέννησα είχα συγκινηθεί πολύ. Αλλά αυτή είναι μια διπλή χαρά, το παιδί σου να κάνει παιδί», συνεχίζει η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, δεν κρύβει ότι μιλάει με την κόρη της μέσω Skype και εκείνη της δείχνει τον εγγονό της από την κάμερα, ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό της «”τελειωμένη” γιαγιά»!

«Η Σοφία είναι φοβερή μάνα. Έχει αυτή τη φυσικότητα απέναντι στο παιδί της. Θηλάζει, που είναι μαγικό και ωραίο πράγμα. Είναι σαν να το 'χει ξανακάνει. Κι εγώ θα το είχα αν ήμουν εκεί. Είμαι καλή με τα μωρά, έχω τη σχέση τη μητρική και προστατευτική. Ήδη νιώθω ότι η Σοφία είναι καλύτερη μαμά από μένα», καταλήγει η τραγουδίστρια.