Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε το πόρισμα της τοξικολογικής έρευνας για τον θάνατο του πρωταγωνιστή του Glee, Cory Monteith, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου στον Καναδά.

cory1.jpg

Σύμφωνα λοιπόν με το πόρισμα ο ηθοποιός έκανε χρήση ηρωίνης και ταυτόχρονα έπινε κοκτέιλ κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες σαμπάνιας, μόνος του στο δωμάτιό του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο δωμάτιο του ηθοποιού βρήκαν όλα τα σύνεργα για τη χρήση ηρωίνης, δύο άδεια μπουκάλια σαμπάνιας και αρκετά ποτήρια.

cory2.jpgcory3.jpg

Ο ιατροδικαστής μάλιστα στην έκθεσή του επισημαίνει ότι ο οργανισμός του Cory μετά από ��ην αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά είχε γίνει πιο αδύναμος και δεν κατάφερε να αντέξει το θανατηφόρο αυτό κοκτέιλ ναρκωτικών και αλκοόλ.

Μυστήριο πάντως παραμένει τι συνέβη τις ώρες πριν από το θάνατο του ηθοποιού. Είχε προηγηθεί ένα δείπνο με τον μάνατζέρ του, ο οποίος όμως είπε ότι έδειχνε μια χαρά και απόλυτα υγιής.

cory4.jpg

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Monteith έφυγε από το ξενοδοχείο με τρία άγνωστα άτομα και επέστρεψε μόνος του γύρω στις δύο τα ξημερώματα. Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρός.

Πληροφορίες θέλουν ο Cory Monteith να ζούσε μια διπλή ζωή, αυτή του σωστού επαγγελματία όταν βρισκόταν στο Λος Ά��τζελες και του χρήστη ναρκωτικών όταν βρισκόταν στον Καναδά.

cory5.jpg

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όλοι του οι συνεργάτες δήλωσαν πως ο ηθοποιός δεν είχε πάει ποτέ στη δουλειά του υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.