Από την πρώτη στιγμή που ο Τάσος Μητρόπουλος γνώρισε τον γιο της Νένας Χρονοπούλου, Χρήστο, ένιωσε να τον πλημμυρίζει ένα τεράστιο κύμα αγάπης. Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία και τώρα, μετά τον γάμο του με τη γνωστή ηθοποιό, ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού σχεδιάζει να υιοθετήσει τον 8χρονο Χρήστο και να του δώσει το όνομά του.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας, η Νένα Χρονοπούλου κατάφερε μετά από πάρα πολύ μεγάλο αγώνα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας του μικρού Χρήστου και στο πλευρό της είχε πάντα τον Τάσος Μητρόπουλο.

Ήταν η παρουσία του πρώην ποδοσφαιριστή που έκανε τον μικρό Χρήστο να μιλήσει, ενάμισι χρόνο μετά τον τραγικό χαμό του πατέρα του Γεράσιμου Μαυράκη.

Η Νένα είχε φέρει στο σπίτι τον Τάσο για να τον γνωρίσει ο μικρός και όταν εκείνος έφυγε τον άκουσε για πρώτη φορά μετά από ενάμισι χρόνο τη φωνή του γιου της να τη ρωτά:

«Ο Τάσος είναι μπαμπάς;»

Μάλιστα ήταν ο Χρήστος εκείνος που συνόδεψε τη μητέρα του στο γάμο της με τον Τάσο Μητρόπουλο τον Νοέμβριο του 2010.

Τάσος και Χρήστος έχουν μια σχέση λατρείας. Στο πρόσωπο του μικρού ο Τάσος βρήκε τον γιο που δεν απόκτησε ποτέ, ενώ εκείνος τον αποκαλεί «μπαμπά» από την πρώτη στιγμή και τον έχει σαν Θεό.

Οι δυο τους πάνε μαζί στο σχολείο, βλέπουν ποδόσφαιρο, κάνουν ιππασία και περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Τώρα, Τάσος και Νένα ελπίζουν να μην αντιμετωπίσουν κανένα γραφειοκρατικό πρόβλημα και τελικά να μπορέσει να γίνει η υιοθεσία του μικρού κι εκείνος να έχει πλέον και το επίθετο του ποδοσφαιριστή και να ονομάζεται Χρήστος Μαυράκης – Μητρόπουλος.