Μπορεί η Jennifer Aniston να διαψεύδει τις πληροφορίες που την θέλουν έγκυο, οι φήμες, όμως, επιμένουν: νέο δημοσίευμα αναφέρει πως η ηθοποιός περιμένει τον πελαργό, αλλά δεν το ανακοινώνει ακόμα επειδή φοβάται τυχόν αποβολή λόγω... της ηλικίας της!

aniston_usmagazine.jpg«Εγκυμοσύνη: το μεγάλο μυστικό της Jennifer» είναι ο τίτλος του περιοδικού «Us Magazine», σύμφωνα με το οποίο η 44χρονη σταρ διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, την οποία προσπαθεί να κρύψει στις δημόσιες εμφανίσεις της επιλέγοντας ρούχα που «καμουφλάρουν» την κοιλίτσα της.

Επικαλούμενο πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού, το περιοδικό επιμένει και προσθέτει πως «δεδομένης της ηλικίας της, φοβάται πολύ το ενδεχόμενο μιας αποβολής, γι' αυτό και δεν θέλει με τίποτα ακόμα να το επιβεβαιώσει». Μάλιστα, το δημοσιεύμα υποστηρίζει πως η ανακοίνωση των ευχάριστων νέων θα γίνει στον 6ο μήνα!

«Η Jennifer ΔΕΝ είναι έγκυος! Το δημοσίευμα είναι κατασκευασμένο και όσα επικαλείται το περιοδικό δεν είναι αληθινά. Ντροπή στο “US Magazine” που κάνει τέτοια λάθη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Aniston, Stephen Huvane.

Η ίδια, πάντως, έκανε πρόσφατα δήλωση – καταπέλτη για τις φήμες περί εγκυμοσύνης: «σταματήστε να ασχολείστε με την μήτρα μου!», είπε σε τηλεοπτική της συνέντευξη, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, προσθέτοντας πως η κοιλίτσα οφείλεται στο ότι έχει πάρει κιλά.