Μπορεί ο αρραβώνας της Miley Cyrus και του Liam Hemsworth να έλαβε τέλος, αλλά ο 23χρονος ηθοποιός είπε να δείξει ανωτερότητα και να της χαρίσει το πανάκριβο μονόπετρο με το οποίο είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους.

liam.jpg
Ο Liam, μπορεί πλέον να μην είναι ζευγάρι με την 20χρονη τραγουδίστρια, ωστόσο αποφάσισε να την αφήσει να κρατήσει το διαμαντένιο δαχτυλίδι 3,5 καρατίων, αξίας 190.000 ευρώ.

Μάλιστα, αν και ο αρραβώνας δεν έληξε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ο 23χρονος ηθοποιός θέλει να βάλουν στην άκρη την εχθρότητα και τις διαφορές τους, και να παραμείνουν φίλοι.

miley ring.jpg
Φίλοι του ηθοποιού, λένε πως ο Liam είπ�� στην πρώην του να το κρατήσει και να το κάνει ο,τι θέλει, ως ανάμνηση του έρωτα τους.

spl602892_001.jpg
Προσθέτουν δε, πως όταν ο ηθοποιός αγόρασε το δαχτυλίδι, πίστευε πως με τη Miley θα περνούσαν μαζί όλη τους τη ζωή, αλλά αργότερα συνειδητοποίησε πως οι δυο τους είναι πολύ νέοι για τέτοιες δεσμεύσεις.

spl602892_011.jpg
Γι΄αυτό και το αγόρι, τώρα που δεν είναι πλέον αρραβωνιασμένο, βρήκε παρηγοριά στο πρόσωπο της 23χρονης καλλονής ηθοποιού από το Μεξικό, Eliza Gonzales, με τ��ν οποία ο φακός τον τσακώνει συνέχεια μαζί το τελευταίο διάστημα,.