Την νταντά του επιστράτευσε ο Πρίγκιπας William και η Catherine Middleton, προκειμένου ο μονάκριβος γιος τους να έχει την απαραίτητη φροντίδα.

Προτεραιότητα και των δύο είναι ο μικρός πρίγκιπας George Alexander Louis και το καλύτερο δυνατό για εκείνον, οπότε σε ποιον θα εμπιστεύονταν το βλαστάρι τους, αν όχι σε ένα πρόσωπο γνωστό και έμπιστο;

jessie1.jpg
Έτσι λοιπόν ο William ζήτησε από την… νταντά του, Jessie Webb να αναλάβει τη φροντίδα του γιόκα του, με την ίδια αγάπη και προσοχή που είχε δείξει και σ’ εκείνον.

jessie2.jpg
Η νταντά Jessie δέχτηκε με χαρά και βοηθά πλέον τους νέους γονείς με τον δέκα εβδομάδων γιο τους στο σπίτι τους στο Anglesey.

Μάλιστα κάποιοι είδαν την Jessie Web να συνοδεύει την Kate Middleton σε μια μικρή βόλτα με το πριγκιπικό μωρό και μάλιστα να τη βοηθά για να τον ταΐσει.

jessie3.jpg
Η 71χρονη Jessie Webb ήταν η καλύτερη επιλογή για την φροντίδα του μικρού πρίγκιπα George, μιας και μεγάλωσε τόσο τον William, όσο και τον Harry και φρόντισε να τους παρέχει ένα ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον μακριά από τα media και τους παπαράτσι, ειδικά την εποχή που οι γονείς τους πήραν διαζύγιο.

jessie4.jpg
Ο William μάλιστα δεν έκρυψε ποτέ τη μεγάλη του αγάπη για την νταντά του, η οποία δεν έχει δικά της παιδιά.

jessie5.jpg

Και μπορεί τόσο η Kate, όσο και ο William να δήλωναν πως θα φρόντιζαν μόνοι τους το μικρό τους αγγελούδι, χωρίς να προσλάβουν νταντά, όμως η πραγματικότητα είναι ότι η Δούκισσα του Cambridge θα χρειαστεί αρκετή βοήθεια με τον William μακ��ιά και με τις υποχρεώσεις της, ως σύζυγος του δεύτερου διαδόχου του θρόνου να είναι πολλές.

jessie6.jpg

Μάλιστα την Πέμπτη θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την γέννηση του γιου της στο πλευρό του πρίγκιπα William σε εκδήλωση για την αειφόρο ανάπτυξη της Αφρικής.