Τι κι αν οι φήμες για ειδύλλιο άρχισαν τον Σεπτέμβριο του 2012 αλλά μετά ο Harry Styles άρχισε να βγαίνει με την Taylor Swift; Ο σταρ των One Direction άρχισε να... το τρίβει ξανά το πιπέρι με το μοντέλο Cara Delevingne!

Ένα χρόνο μετά τις φήμες για την σχέση τους, ο νεαρός τραγουδιστής και το μοντέλο έγιναν «τσακωτοί» σε θέατρο του Λονδίνου, όπου παρακολούθησαν την παράσταση «Book Of Mormon».

harry_cara.jpg

Πληροφορίες αναφέρουν πως Harry και Cara βγαίνουν ξανά ραντεβού εδώ και μερικούς μήνες, παρά το ότι οι One Direction είχαν τρεχάματα με την περιοδεία τους.

«Έχουν τέλεια χημεία μεταξύ τους! Φυσικά, έχουν συμφωνήσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», είπε φιλικό τους πρόσωπο, προσθέτοντας πως ο τραγουδιστής γοητεύτηκε από την πρώτη φορά που είδε το μοντέλο, πριν από περίπου τρία χρόνια.

Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο, ο Harry και η Cara βγαίνουν συχνά - πυκνά όταν είναι στην ίδια πόλη, ενώ το μοντέλο έκανε ταξίδι - αστραπή στο Λος Άντζελες για να καμαρώσει τον τραγουδιστή στη συναυλία των One Direction.

Το αν τα ραντεβουδάκια οδηγήσουν σε έρωτα της μιας βραδιάς, δεσμό, ή... τίποτα, μόνο οι ίδιοι ξέρουν!

harry.jpg