Εκτός από πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα έχει και άφθονο μουσικό ενδιαφέρον, μιας και πρωτοκλασάτα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου θ΄ανέβουν στη σκηνή.

Την αυλαία θ΄ανοίξει η Έλενα Παπαρίζου, στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, το φεστιβάλ θα κλείσει με το Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος θα κάνει εντυπωσιακό φινάλε για τους φίλους του:

«Είναι ένας διαχρονικός θεσμός που κρατάει ακόμα, ακόμα και στην εποχή μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος θα βρεθώ στη Θεσσαλονίκη, μέσα από το φορέα της ΔΕΘ» δήλωσε τηλεφωνικά στο Star, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Μέσα στις επόμενες ώρες, οι καλλιτέχνες θ΄αρχίσουν ένας ένας να φτάνουν στο συναυλιακό χώρο της ΔΕΘ, ενώ οι θεατές θα μπορούν με το εισιτήριο της έκθεσης, να παρακολουθούν και τις συναυλίες, ώστε να μπορεί ο κόσμος εν καιρώ κρίσης, να μπορεί να δει από κοντά τους αγαπημένους καλλιτέχνες του.

Τη σκυτάλη τις επόμενες ημέρες, θα πάρουν ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

Παρουσιάστριες στις μουσικές ενότητες, θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη και η Άννα Πρέλεβιτς.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.