Ο Russell Brand αποδεικνύεται κανονική μηχανή του sex που δεν σταματά πουθενά. Διότι αν ισχύουν όσα αποκάλυψε η τρανσέξουαλ Lauren Harries, γνωστή από το αμερικανικό Big Brother, ο πρώην της Katy Perry δεν έχει ταμπού στη σεξουαλική του ζωή.

russell1.jpg

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Harries οι δυο τους έζησαν μια νύχτα πάθους σε γνωστό πέρασαν μαζί μια νύχτα σε ένα φθηνό ξενοδοχείο το 2006.

«Ένιωσα να με χτυπά ηλεκτρικό ρεύμα. Έκανα sex με τον Russell», είπε η Lauren Harries στην Daily Star, ανάβοντας φωτιές.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν μέσα στο σπίτι του Μ��γάλου Αδελφού και ο Russell Brand παρουσίαζε την εκπομπή μετά το live.

russell2.jpg

Πήγε λοιπόν η Lauren ως καλεσμένη και ο ηθοποιός δεν σταμάτησε να την φλερτάρει. Μάλιστα πάνω στην κουβέντα την αποκάλεσε και «αγελάδα του sex»!

Στη συνέντευξή της η γνωστή τρανσέξουαλ που ζει ως γυναίκα από το 2001 αποκάλυψε επίσης ότι όταν ο Brand έμαθε πως θα μείνει σε ξενοδοχείο κοντά στα στούντιο του Big Brother της ζήτησε να πιούνε ένα ποτό.

russell3.jpg

Το ένα λοιπόν έφερε το άλλο και οι δυο τους κατέληξαν στ�� κρεβάτι.

«Έκανα sex με τον Russell Brand σε ένα φθηνό ξενοδοχείο που διατηρεί η εταιρεία παραγωγής. Μπορεί ο Russell να νομίζει ότι είναι Θεός, αλλά κορίτσια πιστέψτε με δεν είναι», είπε η Harries, αποκαλύπτοντας έτσι ότι τελικά ο Brand δεν κάνει για εραστής.