​Το τελευταίο χειροκρότημα στον Μιχάλη Ασλάνη, τον πετυχημένο σχεδιαστή μόδας, τον συμπονετικό φίλο, τον άνθρωπο με την μεγάλη καρδιά και το αγνό χαμόγελο...έτσι τον θυμούνται οι φίλοι και οι συνεργάτες του, που δούλεψαν μαζί του. Οι συνάδελφοι του που διδάχτηκαν από τις συμβουλές και τις δημιουργίες του..Όλοι εκείνοι που πάγωσαν στην αιφνίδια είδηση του θανάτου του.

«Σοκαρίστηκα. Εύχομαι και ελπίζω να ηρέμησε» είπε στην κάμερα του STAR ο Βασίλειος Κωστέτσος στην κάμερα.

Η πολύ καλή του φίλη Άντζελα Ευρυπίδη θλιμμένη δήλωσε: «τον αγαπάμε και είναι λυπηρό. Όλος ο κόσμος της μόδας και όχι μόνο έχει συγκλονιστεί».

Η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του STAR Λόλα Νταϊφά είπε: «εύχομαι αυτοί που τον πίκραναν τόσο πολύ και τον στεναχώρησαν έστω και τώρα να ζητήσουν μια συγνώμη».

Το χαμογελαστό του πρόσωπο, η καλή του καρδιά και η μεγάλη αγκαλιά που είχε ανοίξει σε φίλους και συνεργάτες μένουν χαραγμένα στο μυαλό τους. Για όλους εκείνους που απλά τον ήξεραν μέσα από τις δημιουργίες του, αλλά και για όσους βρέθηκαν πλάι του και έζησαν στιγμές δόξας στις πασαρέλες και στον χώρο της μόδας στο απόγειο της καριέρας του... Ο Μιχάλης Ασλάνης θα είναι πάντα ο ταλαντούχος σχεδιαστής, ο χαρούμενος και γλυκός άνθρωπος που ξεχώριζε για την καλοσύνη και το χαμόγελο του.