Λίγους μήνες μετά την γέννηση του πρώτου τους παιδιού, θα ανέβουν σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας ο Αντρέα Κασιράγκι με την αγαπημένη του, Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο.

Ο 29χρονος γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό είναι ο δεύτερος σε σειρά για την διαδοχή στον θρόνο και με την συνομήλικη του Τατιάνα είναι ήδη μαζί οκτώ χρόνια.

Πέρυσι, ίσως και λόγω της αναμενόμενης άφιξης του πελαργού, αρραβωνιάστηκαν και σήμερα ολο��ληρώνουν την ευτυχία τους με τον γάμο!

«Ο Αντρέα Κασιράγκι, ο γιός της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, και η αρραβωνιαστικιά του Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο πρόκειται να παντρευτούν στις 31 Αυγούστου», ανακοίνωσε το Παλάτι του Πριγκιπάτου χωρίς να προσθέσει λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δεν θέλει με τίποτα να διαρρεύσουν φωτογραφίες από τον γάμο στον Τύπο και έχει ζητήσει από τους καλεσμένους να μην «ανεβάσουν» φωτογραφίες στα social media.

Η γνωριμία και ο έρωτας…

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ηλικία 21 έτους. Η Τατιάνα πήγαινε στο ίδιο σχολείο με την Σαρλότ, την αδερφή του Αντρέα, στο Παρίσι.

Σε κοινή έξοδο γνωρίστηκαν και από τότε είναι αχώριστοι.

Το παλάτι δέχτηκε με χαρά την είδηση του γάμου, γιατί μπορεί η Τάτι να μην είναι γαλαζοαίματη, αλλά είναι από μεγάλο «τζάκι» της Κολομβίας.

Είναι η εγγονή του εκλιπόντα μεγιστάνα Χούλιο Σάντο Ντομίνγκο και φήμες λένε ότι θα κληρονομήσει περιουσία ύψους… έξι δισεκατομμυρίων δολαρίων μαζί με τον αδερφό της.