Ρεπορτάζ: Ολγίνα Σαντίκου

Στα αναπάντητα μέχρι στιγμής ερωτήματα , αν αυτοκτόνησε ή όχι ο Μιχάλης Ασλάνης, αν υπήρξε μυστηριώδης άνθρωπος στο μέρος που βρέθηκε νεκρός ο σχεδιαστής, απάντησε στο star.gr ο επιστήθιος φίλος και νομικός του σύμβουλος, Ανδρέας Γαβαλάς.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στα χρέη και τους ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν τον Μιχάλη Ασλάνη.

Γιατί ο κύριος Γαβαλάς αποκλείει την αυτοκτονία;

«Αποκλείω την αυτοκτονία. Θα είχε αφήσει ένα σημείωμα- ιστορία ολόκληρη, δεν θα «έφευγε» έτσι... Θα ήταν φτιαγμένος και περιποιημένος».

Υπήρξε μυστηριώδης άνθρωπος στο σπίτι του όπου βρέθηκε νεκρός;

«Δεν έθεσε ο ίδιος αυτοβούλως τέλος στη ζωή του. Εάν θεωρηθεί ότι ο θάνατός του οφείλεται σε κάποια υπερβολική κατανάλωση χαπιών, τότε μπορεί να πήρε κατά λάθος περισσότερα χάπια».

Τον εκμεταλλευτήκαν οι δυο συνεργάτιδές του;

«Μόνο δυο τον εκμεταλλεύτηκαν; Ήταν τόσο φιλότιμος και καλός που μπορούσες να τον εκμεταλλευτείς με τον πιο εύκολο τρόπο»...

Οι οφειλές του σχεδιαστή μόδας και το ραντεβού του με τον λογιστή

«Είχε οφειλές, όπως έχουν όλοι οι Έλληνες στην εφορία, αλλά όχι σε τραγικό επίπεδο. Είχαμε μιλήσει την προηγούμενη εβδομάδα και είχαμε επιβεβαιώσει πως θα βρεθούμε τον Σεπτέμβριο, να δούμε τι γίνεται με τα χρέη του ώστε να μπούμε σε μια σειρά. Έτσι, θα κάναμε μια εκτίμηση πως θα διαχειριστεί το ποσό και θα ρυθμιζόταν σε δόσεις».