Ρεπορτάζ: Όλγινα Σαντίκου –Άννα Σταματιάδου

Πρώτο θέμα στη showbiz είναι εδώ και λίγες ώρες η αυτοκτονία του Μιχάλη Ασλάνη. Θαυμαστές, φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες και πελάτες του πασίγνωστου σχεδιαστή αδυνατούν να πιστέψουν το χαμό του δικού τους Μιχάλη… και όλοι μα όλοι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τον σχεδιαστή….

parti.jpg

«Ήταν ένας άνθρωπος αξιολάτρευτος….. Ήταν ένας κύριος με «Κ» που δεν είχε πειράξει κανέναν.. Λυπάμαι πολύ π��υ έφυγε μόνος του» είπε στο star.gr πριν από λίγο ο πρώην στυλίστας και επιχειρηματίας Χάρης Σιανίδης.
Φανερά συγκινημένος ο κ.Σιανίδης δεν δίστασε να μας εξομολογηθεί άγνωστες πτυχές του γνωστού σχεδιαστή που έδωσε τέλος στην ζωή του με χάπια μέσα στο διαμέρισμα του…

«Ο Μιχάλης ήταν 2 άνθρωποι μαζί… Από τη μία ήταν πολύ δοτικός και από την άλλη, ήταν πολύ απόμακρος …. Επέλεγε συχνά την μοναξιά . Πριν περίπου 3 χρόνια που ταξιδέψαμε μαζί στην Βραζιλία, είχα από τότε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Μιχάλη… Είχε πολλά προβλήματα και ήταν από τότε φανερό πως δεν μπορούσε να κουμαντάρει τον εαυτό του, χρειαζόταν φροντίδα και ανθρώπους δίπλα του» τόνισε.

aslanis-vrazilia-sianidis-300x237.jpg

Πριν από ένα μήνα ήταν η τελευταία φορά που οι δύο φίλοι και συνεργάτες μίλησαν στο τηλέφωνο.. ο Χάρης Σιανίδης θυμάται με θλίψη το ...τελευταίο τηλεφώνημα.

«Τελευταία φορά μιλήσαμε στο τηλέφωνο πριν από ένα μήνα … Μπορεί να κάναμε σχέδια για ταξίδια αλλά ο Μιχάλης έχανε εύκολα τον ενθουσιασμό του και εξαφανιζόταν… Ο Μιχάλης έτσι ήταν, εξαφανιζόταν συχνά ….»

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο κ.Σιανίδης άφησε να εννοηθεί ότι εκτός από οικονομικά προβλήματα, ο γνωστός σχεδιαστής αντιμετώπιζε και σοβαρά ψυχικά προβλήματα

«Όταν έχεις τέτοια θέματα, δεν είναι απίθανο να οδηγηθείς σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις ..Το βλέπουμε καθημερινά με τους ανθρώπους γύρω μας και ειδικά τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης» τόνισε .