Να «τρελάνει» την Beyonce κατάφερε ένας δεκάχρονος από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος αυτοαποκαλείται «Παιδικός Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών» (Kid President of the United States).

BE1.jpg
Πρόκειται για τον Robby Novak, ο οποίος έβαλε κάτω την 31χρονη star και άρχισε να τη βοβμβαρδίζει με ερωτήσεις, ανήμερα της Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Ημέρας, η οποία στις ΗΠΑ, είναι αφιερωμένη στους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους την ώρα της δουλειάς.

BE2.jpg
Άνετος, καθισμένος απέναντι από τη Beyonce, φορώντας το κοστούμι του συνδυασμένο με κόκκινη γραβάτα, ο μικρός ρωτά την διάσημη τραγουδίστρια απανωτά, λέγοντας της «ποιος σε ενθάρρυνε όταν ήσουν μικρή;» καθώς και «τι νομίζεις πως έχει ανάγκη ο κόσμος;», με την star ν΄απαντά «δύναμη», και τον μικρό να της λέει, «μπράβο! Καλή απάντηση».

BE3.jpg
Στο τέλος, τη ρώτησε αν θέλει να γίνουν φίλοι, με την Beyonce να του λέει «μόνο αν μου δώσεις ένα φιλί στο μάγουλο», και τον Robby να υποκύπτει, κάνοντας την να «λιώνει»!

BE4.jpg
Ο “Kid President”, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι πολύ δημοφιλές πρόσωπο στην Αμερική. Έχει τη δική του εβδομαδιαία εκπομπή στο You Tube, και αποτελεί «δημιούργημα» του Brad Montague, ο οποίος εργάζεται στον πανεπιστήμιο Freed-Hardeman, στο Τμήμα Μarketing και Παγκοσμίων σχέσεων.

BE5.jpg
Το αξιοσημείωτο, είναι πως παρόλο που ο Robby δείχνει να ξεχειλίζει από χαρά και αισιοδοξία, στην πραγματικότητα, είναι μαχητής, μιας και παλεύει με την οστεογένεση, ένα σύνδρομο το οποίο του προκαλεί πολλούς πόνους.

BE6.jpg

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗ BEYONCE!