Δυο μέρες μόνο άντεξε ο Kanye West μακριά από την καλή του Kim Kardashian και την κόρη τους Nori, και τη Δευτέρα μάζεψε τα μπογαλάκια του και έφυγε από τη Μύκονο.

kanye1.jpg

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ράπερ τις λίγες μέρες που έμεινε στο νησί είχε κολλημένο το κινητό του τηλέφωνο στο αυτί του και μιλούσε με τη σύντροφό του, ενώ δεν σταμάτησε να της μιλά, ούτε κατά τη διάρκεια της επιβίβασης… τέτοιος έρωτας σας λέω.

kanye2.jpg
«Ο Kanye πήγε στην Ελλάδα για δύο μέρες με συνεργάτες του. Τώρα έχει επιστρέψει στο Λος Άντζελες», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ράπερ στο περιοδικό Us Weekly.

kanye3.jpg
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο φωτογραφικός φακός… «τσάκωσε» τον Kanye West κατά τη διάρκεια μικρής κρουαζιέρας με πολυτελές ταχύπλοο, και έδειχνε αρκετά στ��ναχωρημένος.

kanye4.jpg

«Όλοι περνούσαν καλά, γελούσαν και έκαναν αστεία, όμως ο Kanye είχε κλειστεί στον εαυτό του και έδειχνε να μην περνάει καλά. Ο Kanye δεν αφήνει την North ούτε για μια ώρα, οπότε ήταν φυσιολογικό να του λείπει», είπαν άνθρωποι που τον ξέρουν καλά.

kanye5.jpg

Πάντως τώρα το αγόρι είναι με τις γυναίκες της ζωής του και ξαναβρήκε το χαμόγελό του. Ποιος θα το φανταζόταν ότι ο Kanye θα ήταν τόσο… «σπιτόγατος»;