Δεν υπάρχει συναυλία του Αντώνη Ρέμου χωρίς παρατράγουδα. Μετά την… θρυλική πλέον συναυλία του στη Μύκονο με τις πανάκριβες σαμπάνιες και τις περίφημες δηλώσεις για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τώρα και η συναυλία του στην Πάρο τα είχε τα ευτράπελά της.

Βλέπετε ο Αντώνης αυτή τη φορά τραγούδησε πάνω σε… πλωτή σχεδία που είχε στηθεί μέσα στο νερό, ενώ οι διοργανωτές είχαν περιφράξει το χώρο της συναυλίας χωρίς να πάρουν ειδική άδεια σύμφωνα με τον Δήμο, με αποτέλεσμα να επέμβει το… λιμενικό.

Οι διοργανωτές είπαν ότι πήραν άδεια, ο δήμος έλεγε ότι δεν πήραν και μέσα σ’ όλο αυτό το τζέρτζελο, να’ σου και δυο παρέες να διαπληκτίζονται έντονα την ώρα που τραγουδούσε ο Αντώνης.

Το λιμενικό κατέφτασε στο χώρο που δινόταν η συναυλία, κατέγραψε τις παραβάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες συνέλαβε τον υπεύθυνο του μαγαζιού, ο οποίος με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Σύρου αφέθηκε ελεύθερος.

Πάντως ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στη σκηνή λίγο μετά τα μεσάνυχτα και είπε και μερικά τραγούδια του Γιάννη Πάριου για να διασκεδάσει τους Παριανούς.