Πρώτη ανάρτηση: 01/08/2013, 23:20

Στη Μύκονο βρέθηκαν για λίγες μέρες ο Αντώνης Ρέμος με τη... μούσα του Υβόννη Μπόσνιακ ,όπου η κάμερα τους τσάκωσε να τρώνε... σούσι και άλλες νοστιμιές της κινέζικης κουζίνας σε γνωστό μαγαζί του νησιού. Εκείνος ήταν χαλαρός και ε��διάθετος, ενώ εκείνη φαινόταν να κατέχει με άνεση την "τέχνη" με τα κινέζικα ξυλάκια. Το ερωτευμένο ζευγάρι το είδαμε και σε παραλία της Μυκόνου να ετοιμάζεται για τις βουτιές του.

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται στη Λέσβο μόνη και χαλαρώνει, αφού αποχωρίστηκε για λίγο τον άντρα της και την κορούλα τους , για να επισκεφτεί τους δικούς της.

Single εθεάθη η Τάμτα στη Σκιάθο, για την ακρίβεια.... παρέα με συνεργάτες της , αφού περιοδεύει σε πολλές περιοχές της χώρας..

Τα ελληνικά νησιά μας επισκέπτονται και οι ξένοι επώνυμοι. Η υπερπολυτελής θαλαμηγός 80 μέτρων που θα δείτε στο βίντεο να περνά τη διώρυγα της Κορίνθου ανήκει στον Steve Jobs. Η οικογένεια του ιδρυτή της Apple , που έχει φύγει πια από τη ζωή, με το " venus" επισκέφτηκαν τα νησιά του Σαρωνικού, ενώ και τώρα πλέουν στα νερά του... Ιονίου .

Στην Αντίπαρο, κάνουν τις διακοπές τους, όπως κάθε χρόνο, ο Tom Hanks και η Rita Wilson, αφού εκεί έχουν δικό τους σπίτι.