​Ηθοποιός σημαίνει φως αρκεί να υπάρχουν χρήματα για το λογαριασμό της ΔΕΗ, γιατί σε περίοδο κρίσης το επάγγελμα του ηθοποιού είναι πολυτέλεια.

Μεγαλύτερες ευθύνες για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη τώρα που γίνεται πατέρας. Από τώρα τρέχει και δεν φτάνει να προλάβει τα οικογενειακά βάρη που είναι και ασήκωτα αυτές τις δύσκολες εποχές. Ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα είπε πως «όλα αλλάζουν όταν γεννιέται ένα παιδί».

Προ κρίσης ο Τόνι Δημητρίου είχε ανοίξει καφετέρια -μπαρ στην Αθήνα. Όπως είπε ο ίδιος, τα έξοδα ήταν υπέρογκα, οι δουλειές στην τηλεόραση και το θέατρο μετρημένες στα δάχτυλα και οι αμέτρητοι λογαριασμοί ερχόντουσαν δέκα- δέκα στο μαγαζί . Έτσι λοιπόν για να μην πάθει παράκρουση στην κρίση, έκλεισε το μαγαζί!

Πενιχρές είναι και οι παροχές του ταμείου στο Θεσσαλικό Θέατρο, όπως είπε η Νικολέττα Βλαβιανού. Σε τέτοιο σημείο που οι ηθοποιοί παραλίγο να βάλουν και από την τσέπη τους για να κάνουν περιοδεία.

Παιδί της μετανάστευσης ετοιμάζεται να γίνει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.Ο γνωστός πρωταγωνιστής δείχνει προβληματισμένος με την οικονομική κρίση και το μέλλον της νέας γενιάς.


Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις των ηθοποιών.