Αποκάλυψη-σοκ έκανε η Jenni Rivera στη αυτοβιογραφία της, «My Story, My Way», η οποία εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες, στην επέτειο των 44ων γενεθλίων της.

rivera1.jpg
H 44χρονη Μεξικανή τραγουδίστρια με εκατομμύρια αντίτυπα δίσκων, έχασε τη ζωή της πριν από περίπου ένα χρόνο, σε αεροπορικό δυστύχημα.

Ένα χρόνο μετά, το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι σοκαριστκές αποκαλύψεις και η εξομολόγηση ψυχής που είχε κάνει η ίδια στην αυτοβιογραφία της, όπου αναφέρεται στον άγριο βιασμό της από τρεις άνδρες, αλλά και στο πως αυτό της άλλαξε τη ζωή μια για πάντα:

rivera2.jpg
«Μια σκοτεινή νύχτα του Ιανουαρίου του 1997, στο πίσω κάθισμα ενός λευκού sports car, η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Μετά από τα γυρίσματα του πρώτου μου βιντεοκλίπ για το "La Chacalosa" με κυνήγησαν στο αυτοκινητόδρομο τρεις άντρες σε ένα sports car. Ένας από αυτούς ήταν κάποιoς, το φλερτ του οποίου είχα αποκρούσει λίγες ώρες πιο πριν.Εκείνος ήταν που με βίασε. Όταν, αφού τελείωσε, με πέταξε στο πεζοδρόμιο, από μέσα μου ευχαριστούσα τον θεό γιατί η δοκιμασία μου είχε πια τελειώσει. Αλλά η ζημιά είχε πια γίνει».

Μετά τη βροχή όμως, πάντα βγαίνει ο ήλιος, και κάτι τέτοιο συνέβη με την τεράστιου βεληνεκούς τραγουδίστρια της Λατινικής Αμερικής, η οποία μιλά και για τον μοναδικό άνδρα που της έκλεψε την καρδιά, χαρίζοντας την τον ΠΡΩΤΟ της οργασμό, σε ηλικία 33 ετών!

rivera3.jpg
Πρόκειται για τον Fernando ή αλλιώς «Pinche Pelon», ο οποίος εκτός από τον κόσμο της ηδονής, την «σύστησε» και στον κόσμο της μαριχουάνας.

Τελικά, δεν τον παντρεύτηκε λόγω του εθισμού του με τα ναρκωτικά, αλλά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Esteban Loiza.

Τέλος, από τις επίσης σοκαριστικές αποκαλύψεις που κάνει στην αυτοβιογραφία της, είναι και η στιγμή που διηγείται πως αντέδρασε όταν έμαθε ότι ο πρώτος της σύζυγος είχε βιάσει την αδερφή της και τη μεγαλύτερη κόρη της!

*Η Rivera, έχασε τη ζωή της στις 9 Δεκεμβρίου του 2012, όταν έπεσε το lear jet στο οποίο βρισκόταν η ίδια και οι συνεργάτες της, επιστρέφοντας από συναυλία στο Μοντερέι.Έξι μέρες πριν, είχε γράψει το τέλος της αυτοβιογραφίας της, η οποία κυκλοφορεί στα Αγγλικά και στα Ισπανικά, ένα περίπου χρόνο μετά τον τραγικό της θάνατο.