Τον νέο Superman, Henry Cavill και την Amy Adams που υποδύεται τη Lois Lane συνάντησε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για να μιλήσουν για τη νέα ταινία του super ήρωα «Man of Steel».

Ο γοητευτικός Henry Cavill δήλωσε… σπασίκλας, μιας και του αρέσει πολύ να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή και να διαβάζει βιβλία, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν είναι καθόλου βαρετός.

Τον Henry Cavill τον γνωρίσαμε αρχικά ως Θησέα και ο ίδιος βρίσκει πολλά κοινά σημεία με τον Superman.

«Είναι και οι δύο χαρακτήρες που ανήκουν στη μυθολογία. Δημιουργήθηκαν για τον ίδιο σκοπό, να προσφέρουν ελπίδα και ιδανικά σε κάποιον που μάχεται ενάντια στις πιθανότητες και λειτουργούν τελικά ως σύμβολα σε έναν άνθρωπο που δίνει μια άνιση μάχη», είπε.

Μάλιστα όπως είπε στη νέα ταινία θα δούμε έναν Superman που κάνει αληθινές σκέψεις, ενώ ο ίδιος προσπάθησε να αναδείξει τη μοναξιά που ένιωθε και την προσπάθειά του να συμβιβαστεί ότι θα ζει στο περιθώριο.

Η Amy Adams πάλι που φέτος ήταν υποψήφια για Όσκαρ στην ταινία «The Master» αποκάλυψε ότι δύσκολα μπορεί να αποδεσμευτεί από τους ρόλους που αναλαμβάνει.

Έτσι και με την Lois Lane προσπάθησε να μπει μέσα στην ψυχοσύνθεσή της και να μην την παρουσιάσει ως μια ψυχρή και δυναμική δημοσιογράφο, αλλά ως μια γυναίκα που είναι περισσότερο φιλεύσπλαχνη και καθόλου παθητική.