​Η οικονομική κρίση φαίνεται ότι «χτύπησε» και τη δίμετρη καλλονή Αντριάνα Σκλεναρίκοβα και έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Ελλάδα.

Μάλιστα, έχει υιοθετήσει και τις συνήθειες αρκετών Ελλήνων κι έτσι η εταιρεία της AKD S.A. Andriana Karembeu χρωστάει σε δημόσιους φορείς, όπως στο ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ, με αποτέλεσμα να της έρχονται συνεχώς ειδοποιητήρια από το Ελληνικό Δημόσιο.

Ο νομικός εκπρόσωπος της AKD Hellas είναι ο Αλέν Λεγκού, ο οποίος είναι και πρόεδρος της εταιρείας στην Γαλλία, κινδυνεύει να συλληφθεί αν έρθει στην Ελλάδα, εφόσον δεν έχει ρυθμίσει τις οφειλές της εταιρείας.

Η πρώην σύζυγος του παλαίμαχου Γάλλου ποδοσφαιριστή, πριν από δυο χρόνια είχε συνεργαστεί με το ξενοδοχείο και spa center Dion Palace του πλαστικού χειρουργού Γιώργου Σαβλιάδη, που βρίσκεται στο Λιτόχωρο

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι ο Λεγκού και η Σκλεναρίκοβα δεν φάνηκαν συνεπείς και δεν έστειλαν προϊόντα spa στην Ελλάδα χωρίς να πληρωθούν, με αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία και η εταιρεία να μείνει στον αέρα!