Σάλος προκλήθηκε και ανάμεσα στους επωνύμους με το που σταμάτησε να μεταδίδεται το σήμα της ΕΡΤ και όλοι στους δέκτες τους έβλεπαν μαύρο. Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές έβαλαν φωτιά στο Twitter, εκφράζοντας τις απόψεις τους για τις καταιγιστικές εξελίξεις στη δημόσια τηλεόραση.

«Μετά το… καυτό ψωμί, επανέρχομαι στο καυτό θέμα που σχολιάζω από χθες. Αντί να καταργηθούν τόσες θέσεις εργασίας, ας καταργήσουν το χαράτσι της ΕΡΤ! Δεν χωράνε άλλοι άνεργοι στον τόπο!!!», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

xatzivasileiou.JPG

Ο Νίκος Αλιάγας από την το Παρίσι πάλι είχε το βλέμμα του στραμμένο στην Αθήνα.

«Η σκέψη μου κοντά στους συναδέλφους της δημοσιογραφικής μου νιότης. Πώς φτάσαμε ως εδώ;», έγραψε.

aliagas.JPG

«Κατά την κυβέρνηση εξυγίανση θα πει εν ψυχρώ εκτέλεση», έγραψε η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε:

zarifi.JPG

«Καλημέρες… Δηλαδή τώρα τι ακριβώς κάνουμε; Βοηθάμε κάπου; Ελληνική λογική! Εξηγούνται πάντως όλα. Η χώρα της υπερβολής και της κωλοτούμπας».

liagkas.JPG

Εξαγριωμένη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη με τις εξελίξεις στην ΕΡΤ.

«Δεν αναγνωρίζω τον τόπο μου, ούτε τη χώρα μου. Πραξικοπηματικές ενέργειες όπως η σημερινή με γεμίζουν ντροπή και θυμό. Είμαι κι εγώ εκεί», έγραψε στο Twitter, ενώ τα ίδια συναισθήματα είχε και η Δήμητρα Γαλάνη.

arvanitaki.JPG

«Αίσχος, χουντάρα! Αίσχος», έγραψε.

galani.JPG

«Βρισκόμαστε στα πρόθυρα οριστικής κατάρρευσης… Παραλογισμός και παροξυσμός για ξεπούλημα. Άλλο εξυγίανση και άλλο πονάει το δόντι και κόβουμε το κεφάλι», έγραψε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ενώ ο Χρήστος Χολίδης αμέσως μόλις διακόπηκε το σήμα έγραψε:

maxairitsas.JPG

«Και τελικά μαύρο! Απίστευτο!!!»

xolidis.JPG

Τέλος ο Κρατερός Κατσούλης έγραψε:

«Μακάρι αυτή η χυδαία προσπάθεια φίμωσης να είναι η αρχή μιας καινούργιας εποχής!»

katsoulis.JPG