Όσοι ραφτήκατε για τον γάμο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux το καλοκαίρι την πατήσατε. Ούτε τώρα θα τη δούμε νυφούλα για δεύτερη φορά την Jen και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είναι τόσο busy που αποφάσισε να αναβάλει τον γάμο για τα Χριστούγεννα.

jennifer1.jpg
«Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ο Justin και η Jennifer να κάνουν κάτι κλειστό τους επόμενους μήνες, όμως ο Justin έχει πει σε φίλους του ότι κατά πάσα πιθανότητα θα περιμένουν μέχρι τα Χριστούγεννα για να κάνουν τον γάμο τους στο καινούργιο τους σπίτι στο Λος Άντζελες», δήλωσε φίλος του ζευγαριού στην Daily Mail.

jennifer2.jpg
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αυτός ο γάμος έχει καταντήσει σαν το γεφύρι της Άρτας. Αρχικά είχαμε μάθει ότι θα γ��νει τον Μάιο, μετά ότι θα κάνουν έναν κλειστό γάμο στα τέλη του καλοκαιριού και τώρα μαθαίνουμε ότι το ζευγάρι σκέφτεται να παντρευτεί τα Χριστούγεννα.

jennifer3.jpg

Το σίγουρο είναι ότι η Jennifer ήδη προωθεί την ταινία της «We’ re the Millers» και σύντομα θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «She’s funny that way».

Και επειδή το κορίτσι δε θέλει να κάνει κλειστό γάμο, αλλά ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο θα παραβρεθούν όλοι τους οι φίλοι, θέλει να το προετοιμάσει στην εντέλεια και χωρίς να έχει το άγχος του χρόνου.

jennifer4.jpg

Άντε βρε παιδιά να δούμε… Όλο για γάμο ακούμε και γάμο δεν βλέπουμε.