Μια ξεχωριστή βραδιά οργάνωσε χθες η Demy για φίλους και για συνεργάτες, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί τον πρώτο της προσωπικό δίσκο που έγινε πλατινένιος.

demy1.JPG

Η Demy, φορώντας ένα μπλε, μακρύ φόρεμα, τραγούδησε γνωστές της επιτυ��ίες και παρέλαβε πολύ συγκινημένη τον πρώτο της πλατινένιο δίσκο με τίτλο «Demy No1».

demy2.JPG
«Είναι όνειρο ζωής. Μεγάλωσα μ’ αυτό. Από μικρή δεν σταματούσα να τραγουδώ και ήταν όνειρό μου να βγάλω έναν δίσκο. Και πραγματοποίησαν το όνειρό μου με φοβερές συνεργασίες, ο οποίος έγινε πλατινένιος και είμαι πάρα πολύ ευγνώμων γι’ αυτό», είπε η τραγουδίστρια.

demy3.JPG

Την απονομή έκαναν ο Πάρις Κασιδόκωστας και ο Γιώργος Αρσενάκος, ενώ στην μεγάλη βραδιά της Demy βρέθηκε και ο Κώστας Μαρτάκης, που ��ης ευχήθηκε τα καλύτερα.

demy4.JPG
«Είναι ένα κορίτσι που πραγματικά τα έχει όλα. Έχει όλο το χρόνο μπροστά της, της εύχομαι τα καλύτερα, πολλές πλατίνες, ό, τι καλύτερο», είπε ο τραγουδιστής.

demy5.JPG

Στο πλευρό της τραγουδίστριας ήταν όλοι οι συνεργάτες της και οι συντελεστές του δίσκου, που μοιράστηκαν μαζί της τη μεγάλη χαρά του πλατινένιου δίσκου.