Παίρνεις ψωμί σήμερα και την επομένη είναι... παξιμάδι; Το star.gr σου έχει μερικά «κολπάκια» για να διατηρήσεις την φρατζόλα σου φρέσκια και μαλακή!


Ο λόγος που ξεραίνεται το ψωμί είναι διότι εξατμίζεται το νερό που περιέχει, σε ποσοστό 30 - 40%.


Τι μπορείς να κάνεις


- βάλε το ψωμί σε μια σακούλα με λίγο σέλινο και κλέισ’ την καλά.


- βάλε το ψωμί σευφασμάτινη σακούλα στην οποία έχεις κάνει τρύπες.


- βάλε το ψωμί σεμεταλλικό κουτί μαζί με ένα ξεφλουδισμένο μήλο.


Επίσης


- τοποθέτησε το ψωμί σου στο κάτω ράφι του ψυγείου.


- φύλαξε το ψωμί σου στην κατάψυξη.


Αν ακολουθήσεις κάποιο από τα δύο τελευταία tipsθα πρέπει να βάλεις το ψωμάκι σου για λίγη ώρα στο φούρνο πριν το απολαύσεις φρέσκο όπως το πήρες!