Κυριακή μεσημεράκι έστρωσε τραπέζι η Kim Kardashian και υποδέχθηκε ουκ ολίγους celebrities στο baby shower πο�� διοργάνωσε για τον ερχομό της κορούλας της! Το star.gr σου παρουσιάζει φωτογραφίες από το χλιδάτο πάρτι, στο οποίο ο πατέρας του μωρού κατέφτασε... κουκουλωμένος!

spl554535_001.jpg

Η εγκυμονούσα τηλεπερσόνα και ο Kanye West υποδέχθηκαν συγγενείς και φίλους σε έπαυλη του Beverly Hills, με το μενού να περιλαμβάνει βάφλες, pancakes και φρούτα, αλλά και... προτάσεις για το όνομα του μωρού που θα έρθει στον κόσμο τον Ιούλιο.

spl553812_007.jpg

Η Kim έφτασε στην έπαυλη με την αδερφή της Κhloe, φορώντας ένα λευκό φαρδύ φόρεμα, ενώ αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση του Kanye West που κατέφτασε... τελευταίος και, κυριολεκτικά, κουκουλωμένος!

spl554396_001.jpg

Μεταξύ των καλεσμένων στο baby shower ήταν οι Maria Menounos, Νicole Richie, Mel B, Kelly Osbourne, Tracy Anderson και Kimberly Stewart.

spl554954_003.jpg

Όσο για την μεγάλη έκπληξη του πάρτι;
Ήταν δύο λαχταριστά cupcakes στολισμένα με το γράμμα «Κ», από τα αρχικά των ονομάτων της Kim και του Kanye, σε ρο��, που συμβόλιζε το φύλο του μωρού που περιμένουν!

spl554783_001.jpg