Ευτυχισμένη μανούλα είναι πλέον η Θάλεια Ματίκα που εδώ και πέντε μήνες περίπου ��ρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Τάσο Ιορδανίδη.


Όπως δήλωσε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπου ήταν καλεσμένη το μωρό της «είναι ένα αστείο μωρό. Το βλέπεις και γελάς» αλλά δεν μοιάζει ούτε σε εκείνη ούτε στο σύζυγό της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως η εγκυμοσύνη της ήταν εντελώς απρόοπτη: «Δεν είχα πάρει χαμπάρι την εγκυμοσύνη μου. Το ανακάλυψα όταν ήμουν σχεδόν δύο μηνών έγκυος. Πιστεύω δεν θα ήμουν ποτέ έτοιμη να γίνω μητέρα, οπότε ο τρόπος που μου ήρθε ήταν ο κατάλληλος για μένα» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Θεωρώ ότι το να γίνεις μάνα είναι μια τεράστια ευθύνη, από τα λίγα πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις στη ζωή σου. Για να πάρεις συνειδητά μια τέτοια απόφαση όσο μεγαλώνεις είναι πιο δύσκολο».

Αντίθετα, ο σύζυγός της ήθελε πάρα πολύ να φέρουν στο κόσμο ένα παιδί καθώς «πιστεύει ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή». Όταν έμαθε λοιπόν ότι η Θάλεια Ματίκα ήταν έγκυος διοργάνωσε πάρτι – έκπληξη στο σπίτι τους.

Κάντε κλικ και δείτε το σχετικό απόσπασμα από τον Alpha…