​Έχουν και οι επώνυμοι τα προβλήματα τους..Κάποιοι από τους stars πήραν την απόφαση να διαλύσουν την τελευταία στιγμή τον γάμο τους, ενώ κάποιους άλλους τους παράτησαν στα κρύα του λουτρού!!

Η Jennifer Lopez πολύ πριν γνωρίσει τον toy boy ,Casper Smart, ��ιατηρούσε σχέση με τον Ben Affleck. Ο γνωστός ηθοποιός όμως τόλμησε να διαλύσει τη σχέση του, ακυρώνοντας τον γάμο του λίγες ημέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η JLo συντριμμένη είχε δηλώσει: «Δε νομίζω πως μου έχει ραγίσει κανείς την καρδιά με αυτό τον τρόπο» …

O Hugh Hefner, το 2011 θέλησε να παντρευτεί για τρίτη φορά. Η τότε 25χρονη αρραβωνιαστικιά του, Crystal Harris τον παράτησε στα κρύα του λουτρού… Μετά από λίγο καιρός όμως και αφού το σκέφτηκε καλά τον παντρεύτηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2012.

Ο Brad Pitt πολύ πριν γίνει ζευγάρι με την Angelina Jolie είχε σχέση για δυο χρόνια με την Gwyneth Paltrow. Λίγο πριν παντρευτούν, η ηθοποιός δεν ήταν έτοιμη για γάμο και τον χώρισε.

Ακόμα μια star που άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή είναι η Julia Roberts. Σε ηλικία 23 ετών ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον Kiefer Sutherland, αλλά τελευταία στιγμή έστειλε μήνυμα στους καλεσμένους ότι ο γάμος αναβάλλεται.

Δείτε στο βίντεο κι άλλους αστέρες που πήραν την απόφαση να χωρίσουν τελευταία στιγμή.