Κλαίγοντας έφτασε στην εκκλησία η σύντροφος του Τόμας Πρωτόπαπα, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, που έμεινε στο πλευρό του αγαπημένου της και της οικογένειάς του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Συντετριμμένη, η 20χρονη αποχαιρέτισε τον άνθρωπο με τον οποίο έζησε τον έρωτα και την ευτυχία τα τελευταία δύο χρόνια, με δάκρυα στα μάτια και ένα λευκό τριαντάφυλλο, όπως έγραψε και νωρίτερα το star.gr.

Η Ιωάννα μπήκε στην εκκλησία με μαύρα γυαλιά ηλίου να κρύβουν τα μάτια της, ενώ, καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής είχε το βλέμμα της σε ένα δαχτυλίδι με κόκκινη καρδιά, που φορούσε στο αριστερό της χέρι.

Οι φίλοι του Τομ, που έζησαν από κοντά τον έρωτα του ζευγαριού, έσπευσαν να την αγκαλιάσουν και να της πουν δυό λόγια παρηγοριάς.

Ακόμα και όταν η δέηση τελείωσε, η Ιωάννα δεν σηκώθηκε από το στασίδι: για ακόμα μερικά λεπτά κάθισε εκεί, «χαμένη» στη θλίψη και τις αναμνήσεις.

Από την εκκλησία η 20χρονη αγαπημένη του «Βασιλιά» βγήκε κουρνιασμένη στην αγκαλιά του πατέρα της και με το κεφάλι σκυμμένο, ενώ η μητέρα και η αδερφή της προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν με τα χάδια τους...