Για την περιπέτεια της με τον καρκίνο, τον σύζυγο της Τραϊανό Δέλλα, αλλά και την επιθυμία της να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα, μίλησε η Γωγώ Μαστροκώστα.

Παρόλο που βγήκε νικήτρια από τη μάχη της με τον καρκίνο, εξηγεί πως:

«Αυτή η ιστορία, ποτέ δεν τελειώνει. Στη ζωή σου, δεν θα υπάρξει ποτέ πια ξέγνοιαστη μέρα, και αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλα ξεκινάνε από το μυαλό μας. Το μυαλό σου δεν θα είναι ποτέ όπως πριν. Αισιοδοξία εκπέμπω και το ξέρω, αλλά είναι πολύ προσωπικές οι στιγμές που κάτι θα δεις, κάτι θα θυμηθείς, κάτι θα σκεφτείς. Δεν ήταν κάτι στο οποίο έκλεισες την πόρτα και το άφησες για πάντα έξω από τη ζωή σου!»

Mastrokwsta.jpgMastrokwsta1.jpg

Μάλιστα, δεν έκρυψε και την επιθυμία της ν΄αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί:

«Μια τέτοια ιστορία, δεν τελειώνει έτσι απλά. Μπορεί να σου αφήσει διάφορα θέματα σωματικά και ορμονικά, τα οποία μπορεί να σε δυσκολέψουν πάρα πολύ στο να κάνεις παιδί. Ούτε για μένα λοιπόν δεν έχουν κλείσει όλα τα θέματα και δεν έχει παρέλθει ακόμη η κρίσιμη πενταετία. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ένα δεύτερο παιδί ή και παραπάνω αν γινόταν, είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ και το ρίσκο θα το έπαιρνα».

Τέλος, μίλησε και για το σύζυγο της Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος θεωρεί πως ήταν πεπρωμένο της:

«Όταν τον γνώρισα, είχε περάσει μόλις ένας χρόνος από το διαζύγιο του. Ένας άνθρωπος που ήταν δεσμευμένος και χώρισε, δεν είναι σε φάση να ξαναμπεί σε μια σχέση. Εγώ από τη στι��μή που τον γνώρισα, ήμουν εκεί, μαζί του. Ο Τραϊανός πάλι, και ναι και όχι. Με έβλεπε και φιλικά. Υπήρχε λοιπόν περίπτωση ως ερωτευμένη που ήμουν να δεχτώ ότι δεν ήμουν η αποκλειστικότητα στη ζωή του; Παρόλο όμως που δεν ήμουν αποκλειστικότητα στη ζωή του, παρέμενα. Αυτό ήταν για μένα μοίρα».

Όσο για το αν τον ζηλεύει; Λέει:

«Παρόλο που ξεκινήσαμε περίεργα, είχα καταλάβει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Ούτε μπορούσα να φανταστώ πως θα κοιμάμαι με έναν άνθρωπο που ξυπνώντας και βλέποντας τον δεν θα άνοιγε η καρδιά μου. Ήθελα να είμαι καψούρα με τον άνδρα μου! Δεν θέλω το μικρόβιο της ζήλιας ανάμεσα μας!»
​​