πρώτη ανάρτηση: 22-05-2013, 11:25

Ρεπορτάζ: Βεργιώτη Χριστίνα

Λίγες ώρες μετά το θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα, η οικογένεια του έκανε τις πρώτες δηλώσεις, ευχαριστώντας τόσο το ιατρικό προσωπικό του ΚΑΤ, όσο και όλον αυτόν τον κόσμο, που επί δυο μήνες τους συμπαραστάθηκε στον Γολγοθά που ζούσαν:

«Η οικογένεια του Τόμας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ, για την αμέριστη επιστημονική και ανθρώπινη υποστήριξη τους προς τον Τόμας και εμάς, αυτές τις 66 μέρες της νοσηλείας του στην Εντατική, όπως επίσης τους φίλους του, και όλους τους συνανθρώπους μας, που με την αγάπη, τ�� σκέψη, την παρουσία, τις προσευχές και τις ευχές τους, μας στήριξαν ηθικά και ψυχικά. Ο Τομ θα ζει πάντα μέσα μας».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ:

Η οικογένεια του νεαρού ηθοποιού, ετοιμάζεται ν΄αναχωρήσει για την Αγγλία, ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του Άλισον.

Σύμφωνα μάλιστα με το επικρατέστερο σενάριο, η οικογένεια εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει καύση του νεκρού.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ «ΒΑΡΥΝΕ» Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ:

Από το Σάββατο, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να «βαραίνει», όταν ο εξασθενημένος οργανισμός του Τόμας, αντιμετώπισε πρόβλημα πολλαπλών λοιμώξεων.

Τη Δευτέρα, προς στιγμήν τα πράγματ�� φάνηκε πως πηγαίνουν καλύτερα, όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ, και σύντομα η κατάσταση του Τόμας χειροτέρεψε, έως ότου στο τέλος τον πρόδωσε η καρδιά του.

ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΛΥΓΜΟΥΣ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ:

Μόλις ήρθε το τέλος, ο προσωπικός γιατρός του Τόμας, Ιωάννης Αλαμάνος, ξέσπασε σε λυγμούς.​

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO, ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ, ΣΤΗ "ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΜΕΛΕΤΗ".​