Το ότι τώρα δεν θα δεχόταν μία «συγνώμη» από την πλευρά του Γιάννη Πλούταρχου, αλλά και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούν στο μέλλον, ξεκαθάρισε ο Χάρης Βαρθακούρης, σε νέες του δηλώσεις για την κόντρα του με τον τραγουδιστή!

«Κάθε φορά που πιάνω αυτό το όνομα στο στόμα μου, ξέρω τι θα βρω μόλις γυρίσω σπίτι μου: 500 tweets και 800 μηνύματα στο Facebook που με βρίζουν! Αλλά, τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή», είπε ο Χάρης και εξιστόρησε το περιστατικό που τον έφερε σε σύγκρουση με τον Γιάννη.

Όπως είπε ο τραγουδιστής – συνθέτης, έγραψε δύο τραγούδια, το ένα εκ των οποίων ο Γιάννης Πλούταρχος το είπε στις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και τον είχαν διαβεβαιώσει πως θα περιέχεται στον νέο του δίσκο, κάτι που, όμως, δεν έγινε ποτέ. Αυτό που πείραξε τον Χάρη, όπως ο ίδιος είπε, ήταν πως ο Γιάννης Πλούταρχος δεν τον ενημέρωσε ποτέ για την τύχη των τραγουδιών του, αλλά το έμαθε από τρίτα πρόσωπα. «Ο ίδιος καλλιτέχνης μου το έχει ξανακάνει αυτό, με δύο τραγούδια το 2002. Ήμουν μαθημένος σε αυτή τη συμπεριφορά, αλλά δεν έβαλα μυαλό», είπε πρόσθεσε, ενώ υποστήριξε ότι το τραγούδι έχει ήδη «καεί», αφού ο συνάδελφός του το έχει ήδη ερμηνεύσει live.

«Έγραψα ένα tweet πάνω στα νεύρα μου, δεν τον ανέφερα ονομαστικά. Ήταν μία χαζομάρα που την έγραψα για να την καταλάβω μόνο εγώ, για να ξεσπάσω... Αν είχε περάσει ντούκου, θα το είχα αφήσει κι εγώ. Αλλά δυστυχώς, μου απάντησαν και μπήκα στο τρυπάκι να συνεχίσω. Ποτέ, όμως, δεν έγραψα το όνομά του», συνέχισε, αναφερόμενος στα μηνύματα που έγραψε στο Ίντερνετ και ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων..

Και ο Χάρης Βαρθακούρης κατέληξε: «φαντάζομαι του είπαν βγες να πεις κάτι... Το εκ των υστέρων “συγνώμη” δεν με αφορά. Αφού δεν θα έμπαινε το τραγούδι, εγώ περίμενα να με πάρει ο ίδιος και να μου το πει. Αυτά τα εκ του ασφαλούς “θα μπει στο repackaging” και διάφορα τέτοια, τα ακούω βερεσέ».