Βρε δεν ‘πα να λένε και να ξαναλένε πως είναι μόνο φίλοι; Πέτρος Λαγούτης και Κατερίνα Παπουτσάκη «συνελήφθησαν» να φιλιούνται, με την φωτογραφία - ντοκουμέντο να επιβεβαιώνει όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για την σχέση τους!

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «Hello» απαθανάτισε τους δύο ηθοποιούς σε κάθε άλλο παρά φιλικά ενσταντανέ, με τα φιλιά να πέφτουν σύννεφο!

Έτσι κάνουν οι φίλοι Κατερίνα μου; Τραβάνε τον Πέτρο από τον γιακά την ώρα που πάει να φύγει, του βγάζουν το κράνος και τον φιλάνε στο στόμα; Δεν νομίζω...

Έ��σι κάνουν οι φίλοι Πέτρο μου; Χαϊδεύουν την Κατερίνα στο λαιμό, την αγκαλιάζουν και την κοιτούν στα μάτια όλο νόημα; Δεν νομίζω...

Μετά το τέλος της πρεμιέρας του ηθοποιού, Κατερίνα και Πέτρος συναντήθηκαν στο μπαράκι που διατηρεί η πρώτη με τον Χρήστο Φερεντίνο, ενώ έφυγαν με την μηχανή του με κατεύθυνση το σπίτι της, στον Βύρωνα.

Αυτά είναι... Ο Τζιόβας δήλωσε ότι εκείνος έφταιγε για τον χωρισμό του και ζήτησε από την Κατερίνα δημόσια συγνώμη και εκείνη τον... ευχαρίστησε, φιλώντας τον νυν σε δημόσιο χώρο!